Wegens de corona-maatregelen van de overheid moeten wij onze wellness en schoonheids-massagesalon tijdelijk sluiten. Onze kamers blijven wel beschikbaar en volgen alle richtlijnen.
Yoake Logo
Nederlands English
Over Kamers Wellness Verzorgingen & massage Contact

Over ons

B&B Wellness Yoake

B&B Wellness Yoake was oorspronkelijk een wellness-en-schoonheidsinstituut in het historische hart van Ieper. Daar kwamen later dan enkele luxueuze kamers bij. Nu is het mogelijk om wellness en een overnachting te combineren, maar dat hoeft natuurlijk niet; je kan zonder overnachting ook de wellness boeken en vice versa - maar combineren is wel een aanrader!

Ook voor schoonheidsbehandelingen kan je bij ons terecht. Neem een kijkje op de pagina Verzorgingen en massage voor ons aanbod.

De B&B ligt op een wandelafstand van de markt van Ieper, waar je onder andere het bekende In Flanders Fields museum kan vinden of enkele meters later de Menenpoort kan bezoeken. Als natuur meer je ding is, kan je ook de andere kant uitgaan en een mooie wandeling maken langs de oude vesten, omgeven door serene meertjes en groene gebieden. Meer inspiratie nodig? Neem gerust een kijkje op de website van Toerisme Ieper.

Wellness

Reservatievoorwaarden

Annulatievoorwaarden

Bedankt voor uw begrip.

Je kan ons ook vinden op sociale media: